Strategi Pemasaran Internet - Produk Digital - Pelaburan Hartanah

Rahsia Mudah.My

Lihat bagaimana kami menggabungkan pengalaman 3 tahun kami, teknik iklan mudah & asas psikologi untuk membuat duit di internet walaupun tanpa website...

Saksikan Sendiri Dua Orang Remaja

Berusia 22 & 24 Tahun Mengguna

Formula Psikologi & Teknik Asas

Iklan Untuk 'Memukau' Para

Pelanggan Sehingga Dapat

Meraih Jualan Mencecah

Transaksi 5 Angka Seminggu*,

Tanpa Modal

Iklan Walau Sesen

Pun**Dapatkan Ebook "Edisi PERCUMA" RahsiaMudah.my"
 
• Dan Bagaimana Anda Pun Boleh 'Copy dan Paste' Sahaja Teknik-Teknik Yang Kami Gunakan Sekian Lama Untuk Membuat Duit Poket di Mudah.my, Bermula Pada Hari Ini Juga.

• PS : Ingat, Kami Tidak Menipu Ketika Menjual di Mudah.my Apatah Lagi Membuat 'Onar' Tak Tentu Hala Di Sana. Kami Adalah Peniaga Jujur Yang Mencari Rezeki Halal Yang Anda Boleh Belajar Daripada Kami.

• *Ini adalah rekod untung terbanyak yang pernah kami capai. Namun barang-barang lain pun tidak kurang hebatnya mendapat sambutan. Tak percaya? Boleh baca lagi...

• ** Apa yang dimaksudkan adalah kami bermula dengan modal iklan tanpa kos, yang seterusnya membawa kami maju ke hadapan sehingga kami tidak takut lagi membelanjakan wang untuk perniagaan kami.

Pengalaman Hebat Yang

Anda Pun Boleh

Buat Seperti

KamiPengalaman kami amat hebat sehinggakan kami sendiri hampir tidak percaya dengan apa yang pernah dicapai oleh kami. Ada antara kami berjaya memecah rekod mendapat RM 13,000 hanya dalam beberapa hari sahaja barang diiklankan.

Ia bukannya nasib semata-mata yang membawa kami berjaya sebegini. Apa yang saya boleh katakan, ia adalah hasil uji kaji kami tanpa rasa putus-asa dan usaha kami yang tidak putus-putus selepas berdoa dan bertawakal kepada Tuhan.

Jika anda menyangka ini adalah laman web skim cepat kaya, anda silap!

Jika anda menyangka ini adalah laman web autodownline infiniti duit atas duit, anda salah tafsir!

Ini adalah konsep perniagaan sebenar...
***

Telefon Kami Berdering Tanpa

Henti Selepas 3 Jam

Letak Iklan* ...

Tugas kami saban hari atau saban minggu, hanyalah meletakkan iklan barang-barang kami seperti tshirt dan lain-lain produk fizikal. Yelah, dengan hanya menulis sedikit tentang produk kami, kami pun tekanlah 'Publish'. Kebiasaannya selepas 3 jam di'review' oleh pihak laman web tersebut, iklan kami pastinya akan di'approve' dan sudah LIVE untuk ditonton oleh ratusan ribu pelawat.

Sedang kami minum kopi di pejabat, tiba-tiba telefon berdering.

Ingatkan siapa, rupanya pelanggan yang menyatakan sudah berminat dengan barang kami! Semua persoalan tentang produk yang kami jual, kami jawab dengan baik. Tapi, tak lama selepas kami berehat, berdering lagi telefon kami. Makin lama, makin ramai yang menelefon.

Kami jadi tak keruan. Pelik!

Bagaimana begitu ramai yang berminat mendapatkan produk kami yang taklah seberapa (dan taklah cikai sangat), sedangkan baru beberapa jam lepas, kami baru saja menulis iklan kami? Promosi pun tidak, buat laman web pun tidak. Eh, takkan mudah sangat jual barang di internet.

Setelah beberapa lama memerah otak mencari jawapan, kami menemui hujung pangkal punca semua ini berlaku. Ianya adalah ... (teruskan membaca)

Tak Perlu Itu Semua ...

Apa yang saya akan ketengahkan sekejap lagi adalah teknik buat duit paling mudah dan paling segera boleh diraih. Bukanlah niat saya untuk 'hype', tetapi hakikatnya ia lebih mudah (malah sangat-sangat mudah) berbanding dengan cara-cara buat duit yang lain.

Jika anda ingin mengetahui cara buat duit yang saya maksudkan, ianya sebenarnya TIDAK begitu susah untuk diaplikasi :

TIDAK perlukan website.

TIDAK perlukan nama domain.

TIDAK perlukan hosting.

TIDAK perlukan teknik affiliate.

TIDAK perlukan teknik pemasaran email.

TIDAK perlukan teknik pemasaran melalui forum.

TIDAK perlukan teknik buat duit dengan blog.

TIDAK perlukan modal.

TIDAK perlukan sistem autodownline mahupun MLM.

TIDAK perlukan software yang canggih.

TIDAK perlukan masa yang lama untuk buat duit.

TIDAK perlukan anda bersengkang mata depan laptop sepanjang masa hingga lewat malam.

TIDAK perlukan anda jadi pakar sebelum berjaya.

TIDAK perlukan promosi melalui Facebook mahupun Twitter.

TIDAK payah susah-susah mencari pelanggan.

Dengan hanya mengikuti apa sahaja garis panduan yang saya akan dedahkan sebentar lagi, anda hanya memerlukan 24 - 48 jam pertama untuk meraih pendapatan pertama di internet – itupun jika anda 'ikut cakap' kami. :)

Tanpa berselindung lagi, cara yang kami maksudkan, adalah buat duit di Mudah.my


Ya, Mudah.my. Laman web yang membolehkan para pembeli di Malaysia menjual dan pelanggan membeli dengan konsep jual-beli mengikut kawasan, terutamanya untuk produk fizikal/hartanah dan sebagainya.


Ya, Mudah.my, pastinya semua rakyat Malaysia yang melayari internet KENAL akan laman web popular ini.

Lihatlah sahaja kedudukannya ketika ini dalam ranking laman web di Malaysia – laman web Mudah.my menduduki tangga ke-11 paling popular di Malaysia, JAUH meninggalkan laman web popular yang lain seperti Lelong.com.my dan Ebay.com.my. Ditambah pula dengan ribuan pengguna internet Malaysia yang membuka laman web Mudah.my SETIAP HARI.Bayangkan, 3 juta orang mengunjungi web Mudah.my setiap bulan! Anda boleh bayang sendiri betapa ramai yang sedang 'beratur' menunggu barang yang anda jual. :)

Saya pasti hatta seorang datuk berusia 60-an pun tahu kewujudan Mudah.my sebagai tempat untuk jual beli barang dengan cara yang selamat. Apatah lagi mereka yang selalu suka shopping dan mencari peluang, sudah pasti tak mahu ketinggalan mengikuti perkembangan barang-barang dan hartanah yang dijual di Mudah.my.
Dulu, ia dikenali sebagai Mudah.com.my, dan jika anda perasan, kini ia telah diubah kepada Mudah.my. Anda tak perlu ambil kisah dengan perubahan ini, kerana apa yang penting adalah fungsinya yang semakin maju dan memudahkan urusan rakyat Malaysia menjual barang-barang fizikal dengan lebih MUDAH & PANTAS. Sebut sahaja apa saja barang anda mahu jual - telefon bimbit, rumah, laptop, komputer peribadi, sistem teater serta hartanah dan macam-macam lagi – yang berkonsepkan kawasan – kesemuanya memungkin anda untuk buat duit di Mudah.my.

Percaya atau tidak, sudah wujud satu budaya dalam masyarakat Malaysia yang tiap-tiap hari pasti akan menjenguk barang-barang di Mudah.my. Ada juga yang baru bangun tidur je, terus buka internet dan layari laman web Mudah. Ini bukan mimpi, ini adalah REALITI yang berlaku. Tanyalah mana-mana rakan yang menggunakan internet – pasti ramai yang tidak lekang berbincang pasal barang-barang mahupun hartanah yang dijual di Mudah.my

Ia sudah menjadi popular dan 'kegilaan' di mana sesiapa sahaja yang bergelar rakyat Malaysia, samada untuk meninjau-ninjau, menjual mahupun membeli. Di sinilah lubuk duit rakyat Malaysia yang ingin mencari pelanggan.

Mengapa Anda Pun BOLEH Bina

Empayar Perniagaan

di Mudah.my?

Percaya atau tidak, membuat duit di Mudah.my semudah namanya (Mudah). Saya boleh katakan ia adalah WAJIB untuk anda membuat duit di Mudah.my hari ini juga. Ada banyak sebab kenapa saya berkata sedemikian:
1. Tak perlu susah-susah belajar buat laman web. Anda tahu buat laman web? Malah yang sudah biasa membuat laman web pun merasakan kesukaran untuk menyiapkannya. Bukankah lebih mudah jika anda hanya perlu daftar, kemudian 'publish' iklan anda dengan hanya menaip sahaja? Haha, ramai tak perasan fakta ini. Memang mudah nak jual.

2. Ramai pembeli berpotensi di Mudah.my. Dengan ranking kedudukannya sekarang berada di tempat ke-11, ia membuktikan bahawa ramai para pelanggan 'sedang menunggu' di luar sana memerhatikan ratusan malah ribuan barang yang disenaraikan di Mudah.my saban hari. Jadi, mengapa bazirkan masa mempromosi jika anda boleh jual serta-merta di Mudah.my yang diumpamakan pasar raya yang penuh dengan para pembeli berpotensi?
3. Tak perlu susah-susah keluar modal. Letak iklan di Mudah.my hanyalah PERCUMA, itupun jika anda tahu cara memanipulasi sistem iklan di sana. Nak tahu? Kenalah beli. :)
4. Tak payah nak susah-susah cari pelanggan. Saban hari Mudah.my dilawati ribuan para pelanggan yang sedia 'mengeluarkan' wang dari dompet mereka untuk membeli.

5. Kenapa nak susah-susah cari downline, itu dan ini – jika anda hanya perlu letak iklan di Mudah.my untuk buat duit? Yelah, kalau nak cari downline, mahu kerja siang malam, belanja orang makan setiap hari dan keletihan tanpa seorang pun yang berminat? Jangan susah-susahkan diri jika ada jalan singkat buat duit – Mudah.my!


AWAS !

Mudah.my TAK Semudah

Yang Anda SangkaJika ada orang kata, menjual di Mudah.my amat mudah semudah namanya, anda silap besar. Tahukahanda bahawa setiap iklan yang anda cuba siarkan di Mudah.my akan dipantau dan dilihat oleh pihak kakitangan tersebut terlebih dahulu sebelum diterima?

Untuk pengetahuan anda, ada di kalangan mereka yang saya kenal telah gagal mendapatkan kelulusan iklan yang ingin dipaparkan. Malah, lebih malang lagi, ia terus ditolak dan ada juga yang cuba disiasat oleh pihak kakitangan Mudah.my untuk melihat kesahihan anda sebagai seorang pelanggan.

Puncanya, mereka tidak tahu cara sebenar untuk mendapat kelulusan iklan dengan cepat. Bukan itu saja.

Boleh dikatakan masih ramai yang gagal mendapatkan jualan di Mudah.my, apatah lagi untuk mengaut keuntungan yang banyak. Ada juga yang sekadar menjual barangan dengan harga cukup-cukup makan lantaran tidak yakin dengan iklan mereka letak tersebut, sedangkan ada cara yang tepat untuk menjual barang terpakai anda dengan HARGA MAHAL.

Mudah.my yang telah beroperasi tanpa secara percuma selama bertahun-tahun sebelum ini, akhirnya mula mengenakan caj pada para penjual. Oh, ia fakta yang menyakitkan. Bagaimana cara mengelakkan caj tersebut? Pasti ada 'kelemahan' pada laman web ini yang membolehkan kita beriklan secara PERCUMA sahaja tanpa menjejaskan jualan barangan kita.

Dan dalam masa yang sama, kita juga mahu jualan yang diperolehi dalam masa singkat dengan untung yang amat berbaloi. Bukankah begitu, wahai penjual yang bijaksana?
'Kisah' Penat Lelah 3 Tahun

Kami Akhirnya Berbaloi...!
3 tahun dulu, kami adalah seorang usahawan yang mencuba-cuba buat jual barangan di Mudah.my. Yelah, dengan pertama kali cuba iklan produk di Mudah.my, saya ingatkan mudah seperti namanya. Namun, malangnya, berkali-kali iklan kami gagal diterima oleh pihak atasan. Susah sangat ke nak dapat 'approval'?

Makin hari makin kecewa...

Namun, itu semua tidak pernah menghalang saya untuk terus cuba dan mencuba. Ditambah lagi saya memang seorang ejen tshirt, sudah tentu mahu mendapatkan tempahan tshirt yang banyak dari pelanggan.

Gagal.

Gagal lagi.

Gagal lagi sekali.

Dan lagi sekali lagi.

Saya hampir dah putus asas untuk memohon agar iklan saya tak terima.

Namun, tetiba ...

Ting!

Iklan kami diterima. Namun, seterusnya kami menguji kaji dengan teknik-teknik iklan pula. Tak sangka selepas itu, iklan kami tak henti-henti ditanya oleh para pelanggan, bukan sahaja dari orang persedirian, malah dari syarikat yang korporat pula tu. Tak sangka!

Kami menjumpai 'formula' yang berkesan untuk mendapat pengesahan produk yang diingin dijual, seterusnya yang paling penting, formula bagaimana mendapat ramai pelanggan.

Awas & Ingat!

Walaupun iklan anda sudah disahkan, belum tentu anda akan mendapat tempahan dari ramai pelanggan. Malah, masih ramai yang gagal mendapatkan jualan bagi barangan yang mereka iklan.

Malah, jika diikutkan, terlalu ramai yang menjual hanya dengan harga cukup-cukup makan, yang menyebabkan hati tak tenang dan tak gembira dengan hasil jualan.

Jadi, apakah yang merubah dari kegagalan kami kepada kejayaan?


Ting! Kami Jumpa 'Lompang'

Buat Duit Dengan

Mudah!

***

MEMPERKENALKAN!
Ebook "Rahsia Mudah.my" ini memaparkan formula demi formula yang kami gunakan

berulang kali untuk membuat duit. Sudah tentu pada awalnya agak sukar untuk

menemui formula kejayaan. Namun setelah kami menemuinya,

kami hanya perlu mengulanginya berulang kali

– dan memberikan kami duit mudah.

Alhamdulillah... (^_^)Y

***
Saya Teramat Sangat

Berminat Mendapatkan


Sekarang!

Jadi, Berapa Harganya?
 
Harga yang kami berikan adalah sangat murah berbanding harga asal yang kami tetapkan. Sebelum itu, anda patut lihat dulu senarai produk dan bonus-bonus yang anda bakal dapat jika membuat tindakan bijak untuk membeli pada hari ini juga:

1. Rahsia Lubuk Duit Di Mudah.my RM 60
2. Langkah Lengkap Cara Memasukkan Iklan & Cara Mendaftar PRO Niaga RM 30
3. 10 Kesilapan Utama Menjual di Mudah.my RM 35
4. 10 Sumber Utama Mencari Produk RM 45
5. Audio Rakaman Suara Saudara Raja Kamil “RM 13,000 Dalam Masa 2 Hari” RM 150

JUMLAH RM 320

Oh, bukanlah bermakna anda kena bayar RM 320. Ia jauh

lebih murah daripada itu.

Harganya....................

***

Tidak Sekali RM 250.


******
Ops! Kami berikan diskaun,


SAHAJA


Ikhlas Dari Saya,
AMAN Intelligent Resources