Strategi Pemasaran Internet - Produk Digital - Pelaburan Hartanah

Rancang Perkahwinan Anda

Assalamualaikum & Salam Sejahtera. (^_^)Y

Anda Ingin Melangsungkan Perkahwinan Dalam Masa Terdekat Ini?

Terlebih dahulu HAMKA ucapkan tahniah kepada anda kerana turut serta dalam perjuangan menegakkan salah satu Sunnah Rasulullah SAW, iaitu melangsungkan perkahwinan. Berdasarkan pengalaman kami dan ramai kenalan yang sudah berkahwin, perkahwinan memang indah! Tetapi jika anda tidak betul-betul bersedia, berbagai masalah boleh berlaku. Lebih-lebih lagi dalam melakukan persiapan majlis perkahwinan anda nanti.

Tahniah sekali lagi saya ucapkan jika anda kini dalam perancangan nak kahwin. Pasti kini anda sedang menghitung hari untuk disatukan bersama si dia bukan?

Dalam duk menghitung hari tu, anda dah buat persiapan kahwin ker? Anda dah cukup modal? Dah rujuk kat pejabat Agama? Dah attend kursus kahwin? Dah itu? Dah ini?

Haa! Yang paling pentingnya anda tahu ker apa yang perlu anda buat dahulu dan dah adakah checklist untuk buat semua persiapan yang tidak pernah anda buat sebelum ini?

Perkara pertama yang akan anda fikirkan sudah pastinya buat rujukan di majalah, internet, tanya kawan2, tanya mak ayah, tanya saudara mara dan bermacam-macam rujukan lagi. Yang pastinya selepas habis semua pertanyaan & rujukan tersebut, anda akan mula faham atau pun keliru dengan pelbagai persiapan yang harus dibuat. Itu belum termasuk bab modal dan masa.

Jika anda perlukan:

1) Bahan rujukan yang dapat memudahkan lagi urusan persiapan perkahwinan anda;

2) Rujukan yang dapat menjimatkan masa anda dari ke hulu dan ke hilir tanpa anda ketahui apa yang harus anda buat dahulu;

3) Bahan rujukan yang dapat membimbing anda tentang proses dan peraturan memohon kebenaran kahwin & borang-borang yang perlu diisi;

4) Checklist yang akan memudahkan lagi persiapan kahwin anda dari sebelum, semasa dan selepas majlis kahwin;

5) Panduan tentang Adab dan persediaan sewaktu merisik, bertunang, malam berinai, nikah, bersanding, majlis resepsi dan selepas majlis resepsi;

6) dan pelbagai lagi persiapan yang anda tidak pernah lakukan sebelum ini yang pastinya sukar untuk anda lakukan jika tiada pengalaman menguruskannya!

Jika anda perlukan panduan dan penyelesaian mudah untuk semua itu, nasihat saya dapatkan segera bahan rujukan yang mudah dan murah ini DISINI sekarang demi mengelakkan anda membuat persiapan yang salah dan yang paling penting dapat mengelakkan dari MEMBAZIR!

Jika anda nak tahu rujukan apa yang saya maksudkan itu, sila rujuk di sini:


Nasihat saya, buatlah keputusan yang bijak, agar majlis kahwin anda nanti berjalan dengan lancar tanpa perlu pening kepala dan silap dalam membuat persiapan majlis kahwin anda yang hanya sekali dalam seumur hidup anda.

Salam manis perkahwinan dari saya, HAMKA dan Isteri, Amira Nadia Raup.