Strategi Pemasaran Internet - Produk Digital - Pelaburan Hartanah

Friday, August 6, 2010

BAGAIMANA MEMPENGARUHI SEMUA ORANG TANPA MENGUNGKAPKAN WALAU SEPATAH PERKATAAN PUN

Setiap Orang Hanya Ada 10 Saat Pertama Untuk Menunjukkan Bahawa Kita Adalah “Somebody”

Apa khabar kalian. Pasti Luar Biasa Hebat! Kenapa saya berkata sedemikian? Sudah pastilah apabila kita berasa Luar Biasa Hebat pada hari ini, segala masalah yang berlaku sepanjang hari semalam akan dapat dilupakan. Lupakan segala masalah yang membelenggu diri kita. Fokus pada apa yang akan kita lakukan pada hari ini, esok dan hari berikutnya. Teruskan membaca buku ini, yang pastinya menjanjikan platform yang terbaik untuk anda mempelajari teknik-teknik berkesan untuk berhadapan dengan semua orang tanpa rasa ragu-ragu lagi.

Bab kali ini akan menghuraikan tentang bagaimana mempengaruhi seseorang tanpa mengeluarkan sepatah perkataan pun. Ayuh kita lihat senario di mana apabila dua orang mula bertemu dan memandang ke dalam mata sesama sendiri, ia merupakan suatu potensi masa yang paling hebat jika dapat digunakan sepenuhnya. Ini adalah kerana mengikut kajian, setiap orang mempunyai masa hanya 10 saat yang pertama untuk menunjukkan kredibiliti kepada orang lain. Pandangan yang pertama adalah pandangan terbijak dan terbaik yang biasanya akan ‘menilai’ kehebatan seseorang. Maka, tidak hairanlah jika ramai diantara kita yang pernah terjerumus dalam kontroversi ‘cinta pandang pertama’. Pandangan pertama ini akan menutup dengan kemas segala jalan dan kebiasaannya memori ini akan kekal selama-lamanya dalam minda.

Untuk huraian versi penuh seterusnya, nantikan e-book terbaru saya...Salam kejayaan dari saya, Master Hasryn.No comments:

Post a Comment